• Belmoto Racing Kft. - Új és használt motorok, robogók, alkatrészek, kiegészítők, motorkerékpár szerviz Kaposváron
  • Telefon: +36 82 526 240
  • Mobil: +36 30 956 3542

Á.SZ.F.

A weboldal megtekintésével Ön elfogadja az ezen az oldalon meghatározott feltételeket. Kérjük, hogy ne látogassa weboldalunkat, ha ezekkel a feltételekkel nem ért egyet.

Szerzői jog

A weboldal(www.belmoto.hu) és annak tartalma szerzői jogvédelem alá tartozik. Az üzemeltető(Belmoto Racing Kft.) előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni, kinyomtatni, azokat másnak nyilvánosan hozzáférhetővé tenni. Tilos továbbá a weboldalon található műalkotások fotóinak reklámozási célú, vagy bármilyen egyéb formában történő felhasználása.

Információk, a termékek ára és technikai leírása

A weboldalon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, és nem minősül ajánlattételnek.
A weboldalon a kiskereskedelmi árakat tüntetjük fel. Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb feltételek a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a Ptk. idevonatkozó jogszabályai szerint.
A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

A felelősség kizárása

A weboldal üzemeltetője nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek a weboldal használatával kapcsolatosak, a weboldal használatából, használatra képtelen állapotából származnak, a weboldal nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy más rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

Személyes adatok védelme

Azzal, hogy Ön az üzemeltető részére bármely személyes adatát akár a weboldal on-line érdeklődés űrlapjának használatával, akár a weboldalon feltűntetett e-mail címre elküldi, hozzájárul ahhoz, hogy az elküldött adatot az üzemeltető legfeljebb az adatrögzítéstől számított öt évig a következők szerint kezelje. Az üzemeltető az on-line érdeklődés űrlapon vagy e-mail címhez kapcsolódóan Ön által megadott adatokat kapcsolattartási célokra felhasználhatja. Ha Ön különleges adatot küld az üzemeltető részére azt az üzemeltető a tudomásszerzést követően haladéktalanul törli. Tájékoztatjuk, hogy a weblap látogatása során az Ön számítógépének ip címét és a böngésző szoftverétől függő egyes adatait a weblapra vonatkozó kéréseket kiszolgáló informatikai rendszerünk látogatottsági statisztika készítése és a rosszindulatú informatikai támadások vagy próbálkozások beazonosítása végett gyűjti, és 12 hónapig tárolja.
Kijelentjük, hogy az Ön által az interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeljük, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsájtott adatokat.
Kijelentjük, hogy a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a 2011. évi CXII. Törvény az "Információs Önrendelkezési Jogról és Információ Szabadságról" rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeljük.
Az Ön által megadott adatok közül az Ön személyére, adataira, üzleti tevékenységére, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt a jogszabályok által előírt üzleti titokként kezeljük.

Belmoto Racing Kft.

Cím: 7400, Kaposvár Dombóvári út. 3.
Telefonszám: +36 82 526 240
Mobil: +36 30 956 3542

Az oldalon feltüntetett árak, bruttó fogyasztói árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák és forintban értendők. A változtatás jogát fenntartjuk.

Web200 Internet Média Kft - weboldalkészítés, keresőoptimalizálás(seo), domain regisztráció, szerver üzemeltetés