• Belmoto Racing Kft. - Új és használt motorok, robogók, alkatrészek, kiegészítők, motorkerékpár szerviz Kaposváron
  • Telefon: +36 82 526 240
  • Mobil: +36 30 956 3542

Rólunk

Az egész történet 1992-ben kezdődött, először csak a saját magunk szórakoztatására szereztünk be külföldről motorokat, felszereléseket, aztán ahogy múlt az idő, az igény egyre nagyobb lett, mind a motorokra, mind a kiegészítőkre. Ekkor jött az ötlet, hogy tegyük üzletszerűvé a motorokkal, illetve a motorozással kapcsolatos szerelmünket, és megalakult a Belmoto Bt. Az elmúlt 21 évben a motoros igények sokszor változtak, sok irányba, de sikerült mindig alkalmazkodni ezekhez, ennek köszönhetően váltunk a régió meghatározó, komplex szolgáltatást nyújtó motoros üzletévé. Üzletünkben igyekszünk minden kedves betérő vásárló igényeit kielégíteni, ezért a shopban tulajdonképpen a motorozás bármelyik válfajához tudunk felszerelést illetve alkatrészt biztosítani, legyen szó a hétköznapi robogózásról, a nagy távolságokat felölelő túramotorozásról, vagy az off-road szakág bármely szegmenséről, tetőtől talpig fel tudjuk öltöztetni azonnal. Alkatrész bázisunk évről-évre, az igényekkel együtt bővül, így a gumik, fékalkatrészek, kenőanyagok, motorikus alkatrészek, láncok-lánckerekek egyre nagyobb hangsúlyt kapnak üzletünkben.

Az elmúlt több mint 20 év során kialakult kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, bármely gyártó kínálatában szereplő új motorokat, és qudokat, rövid határidővel be tudjuk szerezni, és ezekhez a gyári alkatrészellátást is tudjuk biztosítani.

Cégünk magasan felszerelt műhelyében, kivétel nélkül bármilyen motor javítására van lehetőség, a robogótól a sportmotorig, márkától, és típustól függetlenül vállaljuk a javítást, legyen szó akár egy olajcseréről, vagy egy komoly motorikus beavatkozásról, továbbá vállaljuk balesetből következő, biztosítós károk teljekörű ügyintézését.

Az elmúlt húsz évben arra törekedtünk, hogy minden üzletünkbe betérő vásárló elégedetten távozzon, és ez nem fog változni a jövőben sem, mivel a jelen gazdasági helyzetben nem engedhetünk meg magunknak egy elégedetlen klienst sem! Forduljanak hozzánk bizalommal, segítünk.

Üdvözlettel,

Belmoto Racing csapata

Kapcsolódó fotógalériák:

Belmoto Racing Kft.

Cím: 7400, Kaposvár Dombóvári út. 3.
Telefonszám: +36 82 526 240
Mobil: +36 30 956 3542

Az oldalon feltüntetett árak, bruttó fogyasztói árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák és forintban értendők. A változtatás jogát fenntartjuk.

Web200 Internet Média Kft - weboldalkészítés, keresőoptimalizálás(seo), domain regisztráció, szerver üzemeltetés